جامعه > شهری

ارائه طرح پایدارسازی ۱۰ گود رهاشده در مناطق مختلف پایتخت



تهران اجتماعی:به گزارش مهر: محمدصادق خیرخواه، مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران در خصوص اقدامات این سازمان در حوزه پایدارسازی گودهای رهاشده از بازدید و ارائه گزارش فاز یک برای بیش از ۵۰ گود رهاشده در مناطق مختلف شهرداری تهران خبر داد و گفت: طی دوره ششم مدیریت شهری، طرح نهایی پایدارسازی تقویتی برای ۱۰ گود، تهیه و به مناطق مربوطه ابلاغ شده است.

وی در ادامه افزود: اقدامات موردنیاز جهت پایش و مانیتورینگ تغییر شکل در خصوص برخی از گودهای رهاشده با توجه به سطح خطر و عدم امکان پایدارسازی تقویتی به طور مستمر در حال انجام است؛ اقداماتی که شامل تمهیداتی همچون برداشت‌های نقشه‌برداری است.

خیرخواه همچنین خاطرنشان کرد: پایش و مانیتورینگ به معنای آغاز فرآیند رفع خطر است و چنین تمهیداتی نمی‌تواند به طور قطع به رفع خطر گودهای رهاشده بیانجامد.

مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران، با اشاره به پایدارسازی و رفع خطر گود فاز دوم برج میلاد در آبان‌ماه سال ۱۴۰۲، پایدارسازی و تأمین ایمنی گودهای رهاشده را یکی از اقدامات شاخص دوره ششم مدیریت شهری در حوزه فنی و عمرانی خواند و افزود: اجرای روش احداث قاب ساختمانی بتنی در گود مجاور مرکز همایش‌های برج میلاد حاوی تجارب و درس‌آموخته‌های فنی ارزشمندی برای پروژه‌های مشابه است.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص پایدارسازی گودهای رهاشده مشارکتی، موضوع اصلی در رسیدگی به چنین مواردی را تعیین تکلیف مالکیتی گود و تعیین زمانبندی اجرای سازه اصلی ذکر و اضافه کرد: صرف هزینه پایدارسازی مجدد بدون تعیین تکلیف مالکیتی و حقوقی، نتیجه‌ای جز تحمیل هزینه‌های گزاف به مدیریت شهری نخواهد داشت.

لازم به ذکر است عواملی همچون نوسانات قیمت و عدم تأمین به موقع بودجه احداث سازه پس از گودبرداری یا در حین انجام این عملیات و نیز بروز مسائل مختلف در حوزه مالکیت زمین و اختلاف میان شرکا از دلایل شایع رهاسازی گودبرداری‌های انجام شده در محیط‌های شهری به شمار می‌آید.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا