نانوايي
-
اجتماعی > سلامت
مصرف سالانه ۱۱۷ کیلو نان توسط ایرانیها/لزوم توجه به انتخاب نان سالم
[ad_1] تهران اجتماعی:به گزارش خبرگزاری ایسنا؛: مهندس زهره پوراحمد اظهار داشت: ایرانیان بهطور متوسط سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند…
بیشتر بخوانید » -
اجتماعی > سلامت
استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع است
[ad_1] تهران اجتماعی:به گزارش خبرگزاری ایسنا؛: مهندس زهره پوراحمد با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در ایران اظهار کرد:…
بیشتر بخوانید » -
اجتماعی > سلامت
بازنگری در برنامه «غنیسازی آرد» با هدف کاهش کمخونی / احتمال اجرای برنامه جدید از ۱۴۰۵
[ad_1] دکتر احمد اسماعیلزاده در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه حدود ۲۰ سال از زمان اجرای برنامه غنیسازی آرد…
بیشتر بخوانید » -
اجتماعی > جامعه، شهری
اجرای طرح کاهش تعدد قیمتهای نان و افزایش نانواهای آزادپز در استان تهران/ نوسازی کارخانههای فرسوده آرد و اصلاح سهمیه کارخانههای جدید
[ad_1] حشمتالله عسگری در گفتوگو با ایسنا در توضیح بیشتر اظهار کرد: متأسفانه در حوزه آرد و نان نابسامانی شدیدی…
بیشتر بخوانید » -
اجتماعی > سلامت
آیتمهای ۴گانه پایش مستمر نانواییها / نحوه برخورد با متخلفان
[ad_1] دکتر جعفر جندقی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه رصد و پایش نانواییها جزو وظایف همیشگی مرکز سلامت محیط…
بیشتر بخوانید »