فرآوردههای گوشتی
-
اجتماعی > سلامت
تأکید بر شفافسازی ترکیب فرآوردههای گوشتی / میزان گوشت مصرفی، معیار اصلی کیفیت تغذیهای
تهران اجتماعی:به گزارش خبرگزاری ایسنا؛: دکتر حشمتالله رضوی موسوی بر لزوم اطلاعرسانی صحیح و کامل ترکیب این فرآوردهها به مصرفکنندگان…
بیشتر بخوانید » -
اجتماعی > سلامت
نظارت بر تولید فراوردههای گوشتی/ الزام کارخانهها به استفاده از گوشت سالم و مواد مجاز
تهران اجتماعی:به گزارش خبرگزاری ایسنا؛: دکتر حشمتالله رضوی موسوی، با اشاره به اهمیت سلامت فرآوردههای گوشتی، اظهار داشت: سازمان غذا…
بیشتر بخوانید »