جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری

تنوع جاذبه‌ گردشگری و تعدد آثار تاریخی، عامل اصلی رونق سفرهای نوروزی



تهران اجتماعی:به گزارش مهر: سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در آئین ملی تجلیل از خادمان سفرهای نوروزی که با حضور محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهوری و جمعی از وزرا و مقامات عالی‌رتبه در مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی برگزار شد، گفت: امروز در تقویم خدمت‌رسانی دولت، روزی تاریخی است؛ زیرا این گردهمایی تنها بخش کوچکی از یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار خدمتگزار سفرهای نوروزی را نمایندگی می‌کند که در ایام نوروز با تمام توان در کنار مردم ایستاده و نوروزی ماندگار را رقم زدند.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به حضور مستمر رئیس‌جمهوری و معاون اول وی در جلسات ستاد خدمات سفر، این مشارکت را نشانه عزم جدی و اراده دولت در حمایت همه‌جانبه از توسعه گردشگری دانست و افزود: دولت، خدمت به مردم را در رأس اولویت‌های خود قرار داده و رضایتمندی عمومی را به‌عنوان معیار اصلی موفقیت می‌داند.

صالحی‌امیری با تأکید بر اینکه «در کنار مردم بودن، فراتر از خدمت‌رسانی صرف است»، تصریح کرد: حضور میدانی مدیران ارشد دولت در ایام سفرهای نوروزی نه‌تنها موجب دلگرمی و رضایت‌مندی مردم شد، بلکه باعث شد تا امسال با بالاترین سطح رضایتمندی و کمترین میزان چالش در حوزه گردشگری مواجه باشیم.

وی همچنین با استناد به گزارش‌های رسمی، از ثبت ۳۶ میلیون سفر نوروزی خبر داد و گفت: این آمار نشان می‌دهد که تنوع جغرافیایی و فرهنگی ایران، عاملی اساسی در تحریک انگیزه‌های سفر به سراسر کشور است. از استان‌های شمالی تا زیارت بارگاه امام رضا (ع) در مشهد، از کردستان و آذربایجان غربی تا ایلام و کرمانشاه، از خوزستان و فارس تا کرمان، اصفهان، همدان، زنجان، سیستان و بلوچستان، قم، سمنان، البرز، قزوین، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد، همه و همه در نوروز امسال مقصد گردشگران بی‌شماری بودند.

صالحی‌امیری در ادامه به راه‌اندازی هزار نوروزگاه در سراسر کشور اشاره کرد و آن را نمونه‌ای از عدالت فرهنگی و توسعه متوازن دانست و گفت: امسال مردم با حضور در مناطق کمتر شناخته‌شده، تمدن‌های کهن ایران را از نزدیک لمس کردند. سفر به شهر سوخته، کاروانسراهای تاریخی سمنان، شوش و شوشتر، جیرفت و سایر مقاصد فرهنگی، نمایشی برجسته از پویایی و جذابیت گردشگری ملی ایران بود.

وی همچنین به کشف اخیر پژوهشگران ایرانی در شهرستان آبدانان ایلام اشاره کرد و اظهار داشت: باستان‌شناسان کشور توانستند محل استخراج مصالح سنگی کاخ‌های هخامنشی شوش را شناسایی کنند؛ کشفی بی‌نظیر که گامی بزرگ در شناخت دقیق‌تر سازوکارهای معماری هخامنشی به‌شمار می‌آید.

وزیر میراث‌فرهنگی در پایان با تأکید بر این‌که «هرچند کمبودهایی وجود دارد، اما باید با افتخار اذعان کرد که فرزندان این سرزمین در ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با جان و دل در خدمت مردم بودند»، افزود: این حرکت نمادین، جلوه‌ای از هم‌افزایی ملی برای ارتقای شأن و جایگاه گردشگری ایران را به نمایش گذاشت و آغازی برای گام‌های بزرگ‌تر در آینده این صنعت راهبردی کشور بود.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا