جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری

پاویون ایران در نمایشگاه‌های گردشگری بررسی شد



تهران اجتماعی:به گزارش مهر: در این نشست که در سالن جلسات ساختمان مرکزی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی برگزار شد، محمدحسین صوفی مدیرعامل، علی صادق مقدسی قائم‌مقام مدیرعامل و سرپرست مدیریت برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات و محسن صفرزاده مدیر ارتباطات و توسعه همکاری‌های بین‌المللی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به همراه علیرضا بایرام زاده معاون گردشگری و صنایع دستی استان آذربایجان شرقی، رضا حیدری معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی، داریوش نادری سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان و مسئول امور نمایشگاهی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل، حضور داشتند.

محمدحسین صوفی در این جلسه ضمن اشاره به واگذاری مسئولیت برگزاری پاویون ایران در نمایشگاه‌های بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خارج از کشور به کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، گفت: بر اساس برخی برنامه‌ریزی‌ها، کشورها و نمایشگاه‌های هدف برای حضور نمایندگان و کنشگران صنعت گردشگری و صنایع وابسته کشورمان تعیین شده است که اغلب آنها به دلیل اتمام فصل سفر در اروپا نیمه دوم سال برگزار می‌شوند.

وی افزود: تا پایان سال جاری حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری FITUR اسپانیا، نمایشگاه بین‌المللی گردشگری ITB برلین، نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تاپ ریزای فرانسه، نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی EMITT ترکیه و نمایشگاه بین‌المللی گردشگری ATM امارات و همچنین نمایشگاه‌های مشابه در حوزه صنایع‌دستی در دستور کار کانون جهانگردی و اتومبیلرانی قرار دارد.

مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی تصریح کرد: بر اساس سیاستگذاری‌های وزارت میراث فرهنگی، مایل و علاقه‌مند هستیم استان‌ها حضور پررنگ‌تر و پررونق‌تری در نمایشگاه‌های صنایع دستی داشته باشند و جذابیت‌ها، هنر، فرهنگ و ظرفیت‌های کشورمان را بیش از پیش به دیگر ملت‌ها معرفی کنند.

وی از رزرو زمین در محل شهر نمایشگاهی استانبول ترکیه برای برگزاری پاویون ایران خبر داد و اظهار داشت: مذاکرات در این زمینه انجام شده و یکصد متر فضا برای حضور نمایندگان ایران پیش بینی شده است که پس از اتمام ثبت‌نام، جانمایی شرکت‌کنندگان انجام خواهد شد.

محسن صفرزاده مدیر ارتباطات و توسعه همکاری‌های بین‌المللی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی نیز در این نشست به سابقه کانون در برگزاری پاویون ایران در نمایشگاه‌های بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خارجی اشاره و اضافه کرد: از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۳ در ۶۵ رویداد مهم بین‌المللی جهان شرکت کرده و در اغلب این رویدادها جز برترین غرفه‌ها و کشورهای شرکت کننده بودیم.

وی ارائه تصویر پایدار ذهنی از کشورمان و مقابله با ایران هراسی را از مهمترین اهداف حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی برشمرد و گفت: از آنجایی که کشور ترکیه با کشورهای آذری زبان ایران هم مرز بوده و از گذشته مراودات و مبادلات خوبی بین دو ملت وجود داشته است، حضور این استان‌ها در نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی استانبول می‌تواند مفید و مؤثر باشد.

در ادامه این نشست، سایر حاضرین نقطه نظرات، چالش‌ها و اهداف خود را برای حضور در این نمایشگاه بیان و در خصوص راه‌های حضور موفق و هدفمند در این رویداد بین‌المللی تبادل نظر کردند.

بیست و هشتمین دوره نمایشگاه بین‌الملی صنایع دستی استانبول از ۱۷ تا ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۴۶۰ نماینده از ۱۱۰ کشور جهان در محل شهر نمایشگاهی و مرکز همایش‌های استانبول برگزار خواهد شد.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا