نقش زنان در حمایت از جبهه مقاومت و روایت میدان نبرد
خبرگزاری مهر، گروه جامعه؛ در ابتدای مهرماه سال گذشته با آغاز هفته دفاع مقدس زهرا بهروزآذر معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در نشست صمیمانه به مناسب گرامیداشت هفته دفاع مقدس، به نقش زنان در دفاع مقدس اشاره کرد و بیان داشت: یادآور رشادتها و ایثارگریهای نه فقط مردان، بلکه زنان غیور سرزمینمان هم است، زنانی که در پشت جبههها و خطوط مقدم جنگیدند و علاوه بر این، با حمایتهای بیپایان خود از رزمندگان و خانوادههایشان، در خطوط مقدم زندگی بسیار مؤثر بودند و نقشآفرینی کردند.
وی ضمن اشاره به زحمات بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ما در معاونت امور زنان و خانواده کنار شما خواهیم بود تا قانون جامع خدمات ایثارگران به بهترین نحو اجرا شود.
شهادت دبیر کل حزب الله لبنان
مهرماه سال گذشته نیز بهروز آذر در پیامی شهادت سید حسن نصرالله را تسلیت گفت و نوشت: رژیم غاصب صهیونیستی، سبعانه سید مقاومت، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان و همراهان شجاع او را به شهادت رساند و بار دیگر نشان داد که همانا این رژیم، شر مطلق است. با این حال، به یقین این شر با نصرت و وعده پروردگار پایان خواهد یافت و هیچگاه نمیتواند نور حقطلبی را خاموش کند.
وی همچنین افزود: الگوی آزادی و آزادگی، مکتب سیدالشهدا امام حسین (ع) است و مجاهد نستوه، شهید سید حسن نصرالله، که زندگی خود را برای مقاومت و ایستادگی در برابر تجاوز، اشغال، نسلکشی و تبعیض معنا بخشید، همچون مولایش به فیض عظیم شهادت نائل آمد. قدمهای سترگ این شهید در راه حقطلبی و مجاهدتهایش در مبارزه با ظلم و جنایات رژیم غاصب صهیونیستی، به یقین الگویی برای همه حقطلبان و مبارزان راه عدالت و آزادیخواهان خواهد بود و ریشههای مقاومت را مستحکمتر خواهد کرد.
در این زمان همچنین اجتماع زنان ایرانی در همدلی با خواهران لبنانی و جبهه مقاومت با حضور مریم اردبیلی، مدیر کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، جمعی از مسئولان، زنان سفرای کشورهای اسلامی، بانوان هنرمند و سایر اقشار بانوان در محل بوستان ملت، رو به روی دفتر حزب الله لبنان برگزار شد.
ایجاد تعادل بین کار و زندگی زنان از برنامههای دولت است
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در نشست مشترک با فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت؛ زنان عضو سازمان نظام مهندسی مسائل و دغدغههای خود را مطرح کردند.
وی در این خصوص گفت: حضور پررنگ زنان در عرصههای تخصصی و حرفهای را نمادی از توانایی و پتانسیل زنان در جامعه و در حوزهٔ مهندسی دانست و گفت: حضور زنان در رشتههای مهندسی نه تنها افتخاری برای کشور، بلکه پیامی است که نشان میدهد زنان در هر عرصهای قادرند تحولی عظیم ایجاد کنند.
وی در ادامه ضمن بیان ضرورت تقویت و حمایت وجود زنان در جایگاههای متنوع تخصصی و مدیریتی، اشاره کرد حضور زنان در رشتههای مختلف، از عمران و معماری گرفته تا مهندسی برق و مکانیک، نشانگر قدرت و گستردگی دیدگاههای زنان در این حوزه و به نفع جامعهٔ مهندسی است و راه را برای پیشرفتهای بزرگتر و خلاقانهتر باز میکند.
بهروز آذر ارتقای موقعیت زنان در محیطهای کاری و تخصصی را یکی از اهداف معاونت زنان و خانواده در دولت دانست و گفت: ما متعهدیم که حمایتهای لازم را برای شما فراهم کنیم تا بتوانید به قلههای بلندتری در مسیر حرفهای خود برسید. ایشان در ادامه به تقویت آموزشهای مهندسی برای دختران و ایجاد فرصتهای برابر شغلی اشاره کرد و گفت تلاش ما این است که زنان بتوانند در محیطهایی بدون تبعیض و با امکانات کافی به موفقیت دست یابند و استعدادهای خود را به بهترین نحو رشد دهند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده همچنین با اشاره به نقشهای مختلف زنان در زندگیشان، به اهمیت حفظ تعادل بین کار و زندگی اشاره کرد و گفت از برنامههای دولت، ایجاد شرایط مناسب برای زنان است تا بتوانند در کنار پیشرفت شغلی، از فرصتهای مناسب برای رشد شخصی و خانوادگی و تجربه شیرین مادری بهرهمند شوند.
زنان با جهاد تبیین میتوانند عملیات روانی دشمن را خنثی کنند
مینا بیابانی مسئول وقت سازمان بسیج جامعه زنان کشور در مهر سال پیش مطرح کرد: حضور مستمر زنان و شعارهای حماسی آنان برای نابودی رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه ما عرصه را خالی نخواهیم گذاشت، حمایتهایی که برای حضور فرزندان و همسرانشان در مقابله و مواجهه با رژیم غاصب صهیونیستی دارند، نشاندهنده این است که بانوان ما نه تنها مرعوب این تهدیدات رژیم صهیونیستی نشدهاند، بلکه بسیار با انگیزهتر برای دفاع از کیان اسلام و دفاع از مردم مظلوم غزه و کشور عزیزمان در مقابله با دشمن صهیونیستی آمادگی دارند.
وی همچنین ادامه داد: مانند دفاع مقدس بانوان ما آمادگی دارند که جوانان، همسران و پدرانشان را برای دفاع از اسلام و ایران به سمت جبهههای نبرد بفرستند لذا بانوان ما همچون زمان دفاع مقدس محکم مستحکم در مقابل تهاجم صهیونیستها ایستادگی میکنند و مشوق مردان و فرزندانشان برای مقابله با این رژیم غاصب کودککش هستند.
بیابانی در رابطه با نقش بانوان در عرصه مقاومت نیز اظهار داشت: بانوان ما در چند محور میتوانند عملیات داشته باشند. در عرصه دفاع نرم و جهاد تبیین میتوانند ترفندهای دشمنان را برملا کنند و بر ضد رژیم صهیونیستی مردم را آگاه کنند. در فضای مجازی با تولید محتواهای مناسب برای مقابله با رژیم صهیونیستی، اهداف شوم آن را در منطقه برملا کنند.
وی افزود: حوادث ناگوار و وحشیانهای که رژیم صهیونیستی در مقابله با مردم مظلوم غزه و فلسطین و زنان و کودکان لبنانی به وجود آورده است را با تولید محتواهای مناسب در فضای مجازی میتوانند برملا کنند و اذهان عموم مردم جهان را نسبت به وحشیگریهای این رژیم غاصب و تبهکار و همینطور اهداف پلید آگاه سازند.
بیابانی روحیه بخشی و دفاع نرم و آگاهی بخشی را اولویت زنان دانست و بیان کرد: اولویت بانوان روحیه بخشی به مردان جنگی است. جنگ روانی که دشمن ایجاد میکند با حضور میدانی و ارتباط چهره به چهره در بین مردم شکسته میخورد. دشمن میخواهد روحیه مردم را تضعیف کند. زنان میتوانند اقداماتی را که از پیروزی دشمن در عرصه عملیات روانی جلوگیری کند را در پیش بگیرند. ضمن اینکه پشتیبانیهای بانوان میتواند کمک کننده باشد. جمعآوری کمکهای مردمی، زیورآلات و چیزهایی که میتواند برای جبهه مقاومت مورد استفاده و ضروری باشد اموری هستند که بانوان ما اقداماتی برای آن انجام دادهاند.
دغدغههای فعالان حوزههای زنان در کل کشور ارزشمند است
همچنین زهرا بهروزآذر، در نشست صمیمی با مسئولان و فعالان ستادهای پزشکیان در حوزه زنان ضمن تشکر از تلاشهای فعالان استانی در جریان انتخابات و پیش از آن تصریح کرد: دغدغههای فعالان حوزههای زنان در کل کشور ارزشمند است. در معاونت امور زنان و خانواده تلاش میکنیم مسائل زنان را از زبان فعالان استانی بشنویم و با کمک یکدیگر، برای حل آنها، بهترین راهکارها را بیابیم.
لیلا فلاحتی استادیار پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی نیز در این نشست، در سخنرانی خود با موضوع «کاربست رویکردهای جنسیتی در توسعه» با اشاره به اهمیت برنامهریزی جنسیتی در مباحث توسعهٔ پایدار، بر ضرورت در نظر گرفتن فرهنگ و تفاوتهای فرهنگی در برنامهریزی جنسیتی تاکید کرد و گفت: برای ارتقای وضعیت زنان و از میان بردن شکافهای جنسیتی، لازم است انتظارات نقشی را در فرهنگمان بشناسیم و تنوعهای فرهنگی را در بازنمایی انتظارات جنسیتی در نظر بگیریم.
وی به در نظر گرفتن نقشهای مردان در برنامهریزیهای جنسیتی اشاره کرد و اظهار داشت: توسعه حوزه زنان بدون در نظر گرفتن نقشهای مردان امکانپذیر نیست و به همین خاطر در برنامهریزیهای جنسیتی، لازم است مردان را بیش از پیش در نظر بگیریم.
فاصله بین نسلی موجب شده است روشهای سنتی ازدواج منسوخ شود
فهیمه فرهمندپور رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده در نشست هماندیشی ازدواج پایدار در فضای مجازی با اشاره به اینکه ما نمیتوانیم واقعیت جریان تحول انتخاب همسر را انکار کنیم گفت: در دنیا زمانی اکثر ازدواجها از طریق خانواده بوده ولی در حال حاضر متفاوت است. نمیتوانیم انکار کنیم که در حال حاضر فضای مجازی در این فرآیند اثر گذار است. ازدواجهای سنتی کم رنگ شده است.
وی ادامه داد: زمانی دخترها و پسرها در بافت سنتی خانواده خود زندگی میکردند. اما امروز دختر یا پسر روستایی به واسطه تحصیل به تهران میآید و اگر در روستای خودش مانده بود در آن بافت سنتی فرصت ازدواج پیدا میکرد. یا پسری که از بافت سنتی وارد یک بافت جدید شده است دیگر نمیپذیرد که مادرش برایش دختری انتخاب کند.
وی افزود: آنقدر این فاصله بین نسلی جدی شده است که روشهای سنتی به طور طبیعی جواب نمیدهد یا نمیتواند پوشش کاملی داشته باشد. دختران دهه شصتی در وسط یک تغییری قرار گرفتهاند که ما برای این تغییرات آماده نبودیم.
فرهمندپور همچنین گفت: با تغییر شکل ازدواجهای سنتی و کاهش عاملیت خانوادهها ما عملاً طراوت خانواده و جایگاه آن در ازدواج را از دست دادیم. کرامت و مداخله و مشارکت و عاملیت خانواده مهم است. جامعه هدف، جلب اعتماد و پراکندگی جغرافیایی مهم است. مهم است که ما بچههای تحصیل کرده را در قالبهای امنیت یافته و خانوادگی تحت پوشش قرار دهیم.
هویت چندگانه در جوانان با شیوههای سنتی ازدواج همراه نیست
همچنین سجاد مهدی زاده پژوهشگر و عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگ و ارتباطات، در نشست هماندیشی ازدواج پایدار در فضای مجازی گفت: یک کلیشه و دوگانهای در مورد الگوهای همسر گزینی داریم. جوانان میگویند ما نمیخواهیم سنتی ازدواج کنیم. با اینکه در طول تاریخ هم خیلی از الگوهای همسرگزینی توسط خود دختر و پسر انتخاب میشد. اما امروز یک دو گانه ازدواج مدرن و سنتی داریم. این کلیشه قرائتی است که در ذهن جوانان ما است که نمیخواهم پدر و مادر برای من انتخاب کنند.
وی افزود: مواردی داریم که در فضای مجازی با هم آشنا میشوند. باید این دو مرحله آشنایی اولیه و شناخت خانوادگی را از هم جدا کنیم. معاشرت و آشنایی را باید از هم جدا ببینیم.
مهدیزاده در ادامه اظهار کرد: الگوی همسرگزینی تغییر کرده است، جوانان زیادی داریم که خانوادهشان به واسطه تحصیل در تهران، با آنها همراه نیستند یا خانواده در دسترس نیست. این تغییر الگوی ازدواج لزوماً مثبت نیست و باعث بالا رفتن سن ازدواج و یا ازدواجهای خارج از عرف هم شده است.
وی با اشاره به اینکه در دهه شصت افراد مذهبی و غیر مذهبی مرزهای مشخصی داشتند گفت: به دلیل موج جهانی شدن، زندگی فردی و یا عوامل دیگر تعدد الگوی شخصیتی و هویتی داریم. زمانی یک آقای مذهبی با یک خانم مذهبی ازدواج میکرد، خانواده انتخاب میکرد اما آنها با هم همدلی میکردند. اما در حال حاضر اینگونه نیست فضای دین داری ما متفاوت شده است.
اهمیت نقش زنان در ایمنی و آمادگی در برابر بحرانها
مدیر کل فرهنگی، اجتماعی در معاونت امور زنان و خانواده گفت: زنان با آموزش ایمنی و آمادگی در برابر بحرانها در فرزندان خود نوعدوستی و خیرخواهی را نیز در آنها نهادینه میسازند.
ساوالانپور ضمن اشاره به نقش زنان در پیشبرد برنامههای کاهش خطر سوانح و پیریزی جامعهای آگاه و تابآور در بحرانها اظهار کرد: مطالعات نشان داده است که جوامعی که زنان در تصمیمگیریها دخیل هستند، بهتر میتوانند با چالشها مقابله کنند. نقش زنان در این زمینه شامل فراهم آوردن ترتیبات انتقال دانش به نسل آینده است؛ زنان بهعنوان مادران و معلمان میتوانند اطلاعات و آموزشهای لازم را به کودکان و نوجوانان منتقل کنند. آنها با آموزش ایمنی و آمادگی در برابر بحرانها به فرزندان خود، علاوه بر تقویت روحیهٔ تهور و شجاعت، مشارکت و کار داوطلبانه، نوعدوستی و خیرخواهی را نیز در آنها نهادینه میسازند و به تربیت افرادی خودساخته، خلاق و متکی به نفس کمک میکنند.
نهال مقاومت با زنده داشت یاد و سیره شهدا رشد مییابد
مهرماه سال پیش نشست زنان پشتیبان مقاومت با هدف برقراری ارتباط با کنشگران پشتیبان مقاومت برگزار شد. انسیه خزعلی معاون سابق امور زنان و خانواده در این نشست گفت: نهال مقاومت با زنده داشت یاد و سیره شهدا رشد مییابد.
وی افزود: سید حسن نصرالله یک تفکر بود تفکری که به جهان عرب و به انسانیت عزت بخشید. نهال مقاومت با زنده داشت یاد و سیره شهدا رشد مییابد. هر چه قدر در بیان روایات شهدا و مدافعان مقاومت قویتر و دقیقتر عمل کنیم این بذر روحیه مقاومت را بیشتر در دل نسل جدید کاشتهایم.
آمادگی برای شرایط سخت و مدیریت بحران از زنان برمیآید
مهسا فرزان دبیر تشکل زنان انقلاب اسلامی نیز در خصوص اثر وقایع اخیر جبهه مقاومت بر جامعه گفت: فضای جامعه را به راحتی نمیتوان ارزیابی کرد. طرح این مسئله با نگاه ملی را نتوانستهایم جا بیندازیم این موضوع که ورود ما به جنگ در منطقه به نفع کشور خود ماست را هنوز به درستی و به خوبی بین مردم جا نینداختهایم و این موضوع احتمالاً یک تلاش طولانی مدتی لازم داشته که متولیان فرهنگی از این امر غافل بودهاند.
وی در ادامه در خصوص علت برخی اظهارات متفاوت در جامعه در خصوص ورود به این جنگ اظهار کرد: حد تحمل آدمها با هم متفاوت است. این در یک خانواده هم ممکن است اتفاق بیفتد و مثلاً یک بچه صبوری بیشتری داشته باشد. در جامعه هم آدمها با توجه به فرهنگ و تربیت متفاوتی که دارند نگاه متفاوتی به زندگی خواهند داشت. معمولاً اولین چیزی هم که بر روی افراد اثرگذار است مسائل اقتصادی است.
فرزان در خصوص اثر مسائل اقتصادی بر واکنش افراد جامعه در شرایط خاص بیان کرد: دشمن روی این موضوع در کشور ما به صورت هدفمند سرمایهگذاری کرده است. ما تحریم هستیم و برخی مواد اولیه و کالاهای اساسی به کشور وارد نمیشود. از طرفی دست تولید کننده و توزیع کننده بسته است و عملاً در فشار اقتصادی هستیم و صادرات واردات ما به کشورهای دیگر سخت است. مردم در این شرایط دچار فشارهای عصبی شده و گاهاً زندگیشان مختل میشود. در این صورت انگشت اتهام را به سمت مدیران و مسئولین میگیرند.
وی ادامه داد: فرهنگ مسئله بعدی است. از زمانی که ماهواره وارد کشور شد و با آزاد شدن اینترنت مطالبی به دست مردم میرسد که ما جایگزینی برای آن نداریم. مثلاً شما وقتی به طور مثال میخواهی کوکاکولا را تحریم کنی باید یک محصول جایگزین هم برایش بگذاری. وقتی به مردم میگوئیم فلان محتوا را نبین، هیچ جایگزینی برایش نداریم.
نقش رسانه در ایجاد هماهنگی فکری در جامعه
دبیر تشکل زنان انقلاب اسلامی در رابطه با فعالیت رسانهای جریانساز گفت: ما از رسانه غافل بودیم. ما هنوز انقلاب را به خوبی در کشور خودمان رسانهای نکردهایم. اگر این اتفاق میافتاد و دلهای مردم با هدف انقلاب و اصل آن آشنا میشد اصلاً این خفتگی فرهنگی یا تفاوت عقیدهها اتفاق نمیافتاد.
وی افزود: ما در موضوعات فرهنگی عقب هستیم و کم کاری کردهایم. به جشنهای فرهنگی اکتفا کردیم یا مثلاً به جشن نیمه شعبان اکتفا کردیم. با برگزاری یک جشن ما نمیتوانیم مردم را مذهبی کنیم و باید تفسیر و محتوای آن جشن را برای مردم جا بیندازیم. وقتی به جای محتوا به فرم پرداختیم عملاً از مقوله فرهنگ دور ماندهایم. از طرفی افراد گاهی در ظاهر فکر میکنند دغدغه و اراده کار فرهنگی را دارند اما در عمل کاری انجام نمیشود.
فرزان همچنین تاکید کرد: مثلاً در یک سال اخیر مسئله فلسطین که مال امروز و دیروز نیست پررنگتر شده است. در ده دوازده سال اخیر عدهای ناگهان یادشان افتاده که در این حوزه دغدغه دارند. اما نمیشود این اتفاقی که در غزه، کرانه باختری یا خط مقاومت در حال وقوع است را به صورت کلی با بررسی نگاه ایران یا کشورهای عربی و صرفاً با برگزار کردن چند نشست و رویداد خلاصه کرد و بگوییم که مسئله فلسطین حل شد.
کمارزش شدن نمادها اثر کارهای هیجانی بی هدف است
فرزان با تاکید بر اینکه در مسئله مقاومت کار هدفمند فرهنگی انجام نشده است اظهار کرد: اگر هدف تعریف شود، آن نشست یا رویداد هم اثرگذار خواهد بود. اما وقتی هدف تعریف نمیکنیم و بر اساس هوش هیجانی صرفاً کار احساسی انجام میدهیم راه به جایی نمیبریم. البته کارهای احساسی هم باید باشد منتها باید برایش هدف تعریف شود و این تحلیلها و محتوای نشستها را به جامعه ارائه دهیم و کار به چند استوری در فضای مجازی ختم نشود.
دبیر تشکل زنان انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه باید روی یک موضوع مداومت داشته باشیم و آن را برای مخاطب جا بیندازیم بیان کرد: گاهی با چند ویدئوی زیبا یا چند عکس ناراحت کننده و جمله اثرگذار کار تمام میشود. یا مثلاً در یک پویش، چفیه به گردن میاندازیم. ولی چفیه زمانی هویت میگیرد که فرد کنشی از خود نشان دهد. همین چفیه در دوران دفاع مقدس نشان ایستادگی و مردانگی رزمندگان بود. ولی حالا تعریفی برایش نداریم و با بیعملی نمادها را هم کم ارزش کردهایم. کمارزش شدن نمادها اثر کارهای هیجانی بی هدف است.
وی افزود: مثلاً در یک برنامهای ۵۰۰ نفر دعوت میکنیم. این برنامه به تنهایی چه کارکردی دارد؟ باید سطح قدرت تحلیل افراد را بالا ببریم. الان در شرایطی قرار داریم که همراه سازی آدمها حتی اگر یک نفر باشد، مهم است. مردم باید بدانند که این دفاع به نفع همه ماست و مسئله صرفاً مذهبیها نیست. از این رو باید در لایه تفکری و اندیشهورزی به صورت کاملاً هدفمند وارد شویم.
دبیر تشکل زنان انقلاب اسلامی نقش زنان در شرایط بحرانی را برجسته دانست و گفت: مهمترین کنش زنها در بزنگاههای تاریخ در خانه شکل میگیرد. بهترین کسی که میتواند فضای امن در خانه ایجاد کند خانم خانه است و مهمترین چیز در خانه در این شرایط، حفظ روحیه مقاومت است. حفظ روحیه مقاومت، به معنای نترسیدن، ایجاد امید، ایجاد شور زندگی در شرایط جنگی است.
وی افزود: زن میتواند در بحث تخصصی خود مانند پزشکی، معلمی و یا رسانهای که در زمان جنگ خیلی به کار میآید ورود کند. طبیعت جنگ این است که جامعه را عقب نگه میدارد. اگر بنا باشد ما دوباره وارد جنگ تن به تن و مستقیم با دشمن شویم باید کمترین فاصله از حد استاندارد را داشته باشیم. زن تنها کسی است که میتواند روحیه حضور در میدان را به همسرش بدهد و قوت قلب را در فرزندانش زنده نگه دارد.
زنان رسانهای میتوانند روایتگر پایداریها در جبهه مقاومت باشند
رویداد رسانهای طنین مقاومت در راستای برگزاری سومین جشنواره رسانهای بانوان نیز مهر سال پیش در دانشگاه انقلاب اسلامی برگزار شد. زینب شریعتمدار مدیر مؤسسه حامیان مقاومت اسلامی در این نشست گفت: رسانههای انقلابی باید نگاه هم افزا نسبت به هم داشته باشند. مردان نباید صرفاً به مسائل عمومی جامعه بپردازند و تصور کنند مسئله زنان صرفاً باید در اختیار زنان باشد.
شریعتمدار در خصوص نقش بانوان در روایت مقاومت اظهار داشت: همراهی و پیشرانی بانوان در عرصه خبری جبهه مقاومت مهم است اگر بانوان کنشگر این عرصه نباشند ما بخش مهمی از جبهه مقاومت را از دست میدهیم. بخش نظامی جنگ را همه بازتاب میدهند اما بخش پشت جبهه مقاومت در دست زنان است.
برخورد هوشمند با عوامل اصلی ترویج بی حجابی و برهنگی
امیرحسین بانکی پور نماینده مجلس شورای اسلامی در بهمن سال پیش گفت: حجاب زنان ما سنگری است که دشمن آن را مخدوش کرده و از آن عقب نمینشیند و ما باید این سنگر را پس بگیریم و نباید غافل شویم. اگر این موضوع را رها کنیم وارد بقیه مسائل و مفاسد میشوند و دنبال ترویج آن هستند.
وی افزود: دشمن با برنامه آمده بود و ما برنامه منسجم نداشتیم به همین دلیل بحث لایحه عفاف و حجاب مطرح شد که در حال حاضر قانون است چون شورای نگهبان تأیید کرده است و از نظر حقوقی قانون است ولی اجرای آن منوط به ابلاغ است که رئیس مجلس باید قانون را به رئیس جمهور ابلاغ کند. رئیس جمهور هم باید در فرصت مشخص به تمام کشور ابلاغ کند اگر نکند رئیس مجلس باید این کار را انجام دهد.
این نماینده مجلس همچنین اظهار کرد: اوایل شهریور این قانون تأیید شد که به دلیل نگرانی به خاطر هم زمانی با سالگرد اغتشاشات از سوی نهادهای امنیتی خواسته شد که قانون با یک تأخیر سه ماهه ابلاغ شود.
وی با اشاره به اینکه در این فرصت برای فراهم کردن زمینههای اجرایی تلاش کردیم گفت: رسانهها باید روایت درست این قانون را به گوش مردم برسانند. جنگ در حال حاضر جنگ روایتها است. اگر دیر اقدام کنیم و روایت مخدوشی از آن به گوش مردم برسد دیگر شاید ابلاغ آن فایده نداشته باشد.
بانکی پور در ادامه خط رسانهای دقیق برای این قانون را مطرح کرد و گفت: خط رسانهای دقیق برخورد هوشمند با برهنگی است. عنوان قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب است. آحاد جامعه ممکن است نگاه ما را در برخورد با بی حجابی نداشته باشند اما همه با برهنگی مخالفند. پوششی که در آن بخشهای از بدن معلوم باشد مورد پذیرش فرهنگ ما نیست.
وی ادامه داد: ما گفتیم روی همان کلمهای که بین ما مشترک است بایستیم. عدم برخورد هوشمندانه با برهنگی مانند این است که ما به مردم بگوییم صبر کنیم دشمن به خاک ما نفوذ کند بعد بجنگیم. اما هوشمندانه این است که بیرون از خاکمان بجنگیم.