نخود برگر با سس خردل
همشهری آنلاین: نخود از جمله حبوباتی است که درصد بالایی پروتئین دارد و می تواند جایگزین گوشت شود. از این رو اگر دوست دارید تنوعی به غذاهای خود بدهید و بدن خود را از شر بیماری ها ایمن کنید، پختن این غذا را امتحان کنید.
برگر با نخود
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
پخت: ۱۰ دقیقه
تعداد : ۴ نفر
مواد لازم:
نخود:۴۲۵ گرم
پیازچه :۴ عدد
نان ساندویچ: ۲ برش
بادام یا بادام زمینی (بدون نمک) :یک پیمانه
پودر زیره: یک قاشق چای خوری
پودر زنجبیل :۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ :۲ عدد
سس خردل :یک قاشق سوپ خوری
سس مایونز: یک پیمانه
طرز تهیه :
۱. ابتدا گریل را روشن کنید تا گرم شود. توری گریل را با روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
۲. پیازچه خرد شده، نخود خیس خورده، نان، بادام زمینی و زیره را در مخلوط کن بریزید. البته مواد را زیاد له نکنید و اجازه دهید کمی زیر دندان حس شود.
۳. تخم مرغ ها، نمک و فلفل را به مواد افزوده و دوباره مخلوط کن را روشن کنید. در ادامه مواد را در کاسه ای ریخته و با دست ورز دهید.
۴. مواد را به شکل گلوله های یکسان درآورید. سپس کمی با دست فشار دهید تا پهن شده و به شکل برگر درآید. هر برگر را روی توری چرب شده قرار داده و گریل کنید.
نکته: برای تهیۀ برگر نخود احتیاجی به پخته شدن مواداز قبل نیست.