اجتماعی > حوادث، انتظامی

معضل ساختمان‌های فرسوده در انگیس؛ ۱.۵ میلیون کودک در مدارس ناایمن تحصیل می‌کنند



تهران اجتماعی:به گزارش خبرگزاری ایسنا؛: مطالعه شرایط ساختمان‌های بخش دولتی از جمله بیمارستان‌ها، مدارس و دادگاه‌ها، نشان می‌دهد که هزاران مورد از آنها نیاز به تعمیر فوری دارند. شرایط در بسیاری از آنها به حدی بد است که جان افرادی را که به آنها مراجعه می‌کنند یا در آنجا کار می‌کنند، به خطر می‌اندازد.

یکی از مدارس در «کامبریا» مجبور به تخلیه شد زیرا بازرسان دریافتند که هر لحظه ممکن است زمین مدرسه دچار فرونشست شود. همچنین در بیمارستانی در «ساتون»، گزارشگرِ گاردین نوار پوششی را پیدا کرد که پنجره‌ها را در جای خود نگه می‌داشت و گل و لای از روی زمین به بیرون نفوذ می‌کرد.

این تحقیقات برای اولین بار داده‌های چندین بخش دولتی را ترکیب می‌کند و درخواست‌هایی را از وزرا برای صرف صدها میلیون پوند بیشتر برای انجام بهبودهای فوری در پی داشته است.

مقامات این کشور اعلام کردند: برخی از بیمارستان‌های کشور ما در وضعیت ناامیدکننده‌ای قرار دارند و باید از وسایلی برای نگه‌داشتن طبقات استفاده کرد – که برخی از آنها حتی نمی‌توانند وزن بیمارانی که نیاز به درمان دارند را تحمل کنند.

این مقامات افزودند: نگهداری صحیح از ساختمان‌های عمومی را نمی‌توان به‌عنوان یک موضوع غیر فوریتی تلقی کرد. به دور از یک موضوع انتزاعی، اینها مشکلاتی هستند که می توانند باعث هزینه های اضافی شوند.

وزرا، دولت قبلی را به دلیل کم هزینه کردن برای ساختمان‌های عمومی در انگلیس برای سال‌ها سرزنش می‌کنند.

با این حال یک سخنگوی دولت انگلیس اذعان کرد: ما در حال انجام اقدامات فوری برای رفع وضعیت خرابی که در املاک عمومی ما وجود دارد و در سال های گذشته مورد غفلت قرار گرفته، هستیم.

به نوشته گاردین، کارشناسان می گویند مدیریت ضعیف پروژه ها نیز به این مشکل دامن زده است، به طوری که چندین بخش نتوانسته اند پولی را که برای تعمیر و نگهداری ساختمان اختصاص داده اند، خرج کنند.

مقامات اظهار کردند: انگلیس سابقه چندین دهه سرمایه‌گذاری ناکافی در ساختمان‌های بخش دولتی دارد. ادارات همچنین مرتباً تخصیص سرمایه خود را ناقص خرج کرده اند، از آنها استفاده کرده اند تا کمبودهای مخارج روزانه را پوشش دهند و در ماه آخر سال مالی به سرعت پول خرج کرده اند.

نتیجه این است که رکوردهای عقب مانده تعمیر و نگهداری برجای مانده و املاک غیر مدرنیزه شده است که این وضعیت انجام مسوولیت برای کارکنان و همچنین دریافت حمایت مورد نیاز توسط مردم را سخت تر می کند.

تحقیقات گاردین برای اولین بار داده هایی را از وزارت آموزش، خدمات دادگاه، تنظیم کننده زندان، سرویس سلامت ملی (NHS) و وزارت کار و بازنشستگی جمع آوری کرد.

این ارقام نشان داد که از هر شش دانش‌آموز، یک نفر در مدارسی درس می‌خواند که یا به تعمیر اساسی نیاز داشتند یا در وضعیت نسبتاً بدی قرار داشتند. تقریباً نیمی از این دانش آموزان در مدارسی بودند که دولت یا یک نهاد نظارتی، آنها را ناایمن یا قدیمی می‌دانستند و نیاز به بازسازی اساسی داشتند.

این یافته ها نشان می دهد که مشکلات شناسایی شده توسط دولت قبلی در مورد بتن اسفنجی اتوکلاوی (RAAC) که منجر به بسته شدن بیش از ۱۰۰ ساختمان مدرسه در سال گذشته شد، صرفاً نوک کوه یخی است که قابل رویت است.

در همین حال، نشانه‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه برنامه‌های دولتی برای اصلاح این مشکل با دشواری مواجه هستند. برنامه بازسازی مدارس که در سال ۲۰۲۲ با هدف ۵۰ مدرسه در سال راه اندازی شد، تا پایان سپتامبر فقط ۲۴ مدرسه را تکمیل کرد.

در گزارش NHS، داده‌های دپارتمان نشان داد که یک سوم اماکن درمانی در انگلیس نیاز به تعمیر دارند.

ارقام NHS انگلیس نشان می‌دهد که صورت‌حساب برای مناسب ساختن دارایی‌اش بیش از سه برابر شده است و از ۴.۵ میلیارد پوند در سال ۱۳-۲۰۱۲ به ۱۳.۸ میلیارد پوند در سال گذشته رسیده است.

گاردین گزارش های نظارتی بیش از ۱۰۰ زندان در انگلیس و ولز را نیز تجزیه و تحلیل کرد و دریافت که بیش از یک پنجم به مسائل جدی نگهداری، شرایط ساختمانی فرسوده یا نامناسب یا محیط های غیرانسانی برای زندانیان در آخرین بازدید خود اشاره کرده اند. تا اکتبر سال جاری نزدیک به ۲۰ هزار زندانی در یکی از این زندان ها نگهداری می شدند.

در سیستم دادگاه‌ها، مدل‌سازی دولتی داخلی به‌دست‌آمده توسط گاردین نشان می‌دهد که تا ۳۱ اکتبر تنها یک درصد از ساختمان‌های دادگاه در انگلیس در وضعیت خوبی قرار دارند.

مقامات گفتند: هیچ راه حل سریعی برای این مشکلات وجود ندارد، اما دولت شروع مثبتی با افزایش بودجه های سرمایه ای برای سال های ۲۰۲۵-۲۶ انجام داد. اگر بخواهیم پیشرفت قابل توجهی داشته باشیم، سرمایه‌گذاری و بهبود قابل توجه بیشتر در نحوه مصرف این پول و بررسی هزینه‌ها مورد نیاز است.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا