اجتماعی > جامعه، شهری

فعالیت هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله تهران / تدوام محله گردی برای رفع مشکلات شهروندان



ناصر امانی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه باید تأکید کنم که مهم‌ترین وظیفه شورا نظارت بر عملکرد شهرداری تهران است، گفت: این مسئولیت، که از نظر من اساسی‌ترین وظیفه اعضای شورا محسوب می‌شود، یکی از محورهای اصلی فعالیت‌های بنده در طول این سال بوده است. در راستای ایفای این وظیفه، از طریق تذکرات کتبی و شفاهی به شهرداری تهران، مکاتبات رسمی، جلسات متعدد با مدیران شهری و پیگیری‌های مستمر، سعی کردم این نظارت را اعمال کنم. نظارت شورا به دو شکل انجام می‌شود.

وی ادامه داد: نظارت جمعی، مانند گزارش‌هایی که کمیسیون‌های شورا در صحن علنی ارائه می‌دهند، از جمله گزارش عملکرد مالی شهرداری توسط کمیسیون بودجه و نظارت فردی، که در این حوزه نیز به‌عنوان مسئول کمیته نیروی انسانی شورای اسلامی شهر تهران، هر دو بخش را به‌طور جدی پیگیری کردم. تعداد تذکرات و پیگیری‌های انجام‌شده نشان‌دهنده تلاش مستمر بنده در این حوزه است.

وی در مورد محله‌گردی هایش  در مناطق کم‌برخوردار تهران در طول سالهای اخیر گفت: یکی دیگر از اقدامات ویژه بنده، بازدید میدانی از محلات کم‌برخوردار و جنوبی تهران از ابتدای این دوره بوده است. این بازدیدها که از سال ۱۴۰۰ آغاز شد، همچنان ادامه دارد. در این محله‌گردی‌ها، مشکلات مردم را به‌صورت مستقیم و بدون واسطه و حضور مدیران شهرداری دریافت کرده و گزارش‌های حاصل از این بازدیدها را در صحن شورا ارائه داده‌ام. علاوه بر این، گزارش‌های مکتوب دسته‌بندی‌شده نیز به شهرداری تهران ارسال شده و از مدیران شهری خواسته‌ام که با اولویت به حل این مشکلات بپردازند و این مهم ادامه خواهد داشت.

امانی با بیان اینکه یکی دیگر از محورهای فعالیت بنده، تقویت مشارکت اجتماعی شهروندان در مدیریت شهری بوده است که در قالب ستاد هماهنگی مشارکت‌های محله‌ای شهر تهران دنبال شده است، افزود: در این راستا، علاوه بر عضویت در این ستاد، به‌عنوان نماینده رئیس ستاد و رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز ایفای نقش کرده‌ام که از جمله اقدامات انجام‌شده در این حوزه تشکیل هیئت‌امنای محلات،افزایش مشارکت اجتماعی شهروندان، انتخاب معتمدین منتخب شورا از میان شورایاران سابق و فعالان اجتماعی محلات، صدور احکام معتمدین و تدوین دستورالعمل‌های فعالیت آن‌ها و… بود که خوشبختانه، این فرایند تا حد زیادی به نتیجه رسیده و اکنون در ۳۵۲ محله تهران، منتخبین شورای اسلامی شهر تهران در قالب هیئت‌امنای محلات در حال فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه به عنوان  مسئول کمیته تشکیلات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر تهران، اقداماتی همچون  نظارت بر عملکرد حوزه برنامه‌ریزی، توسعه شهری و منابع انسانی شهرداری تهران، پیگیری مشکلات کارکنان شهرداری تهران در مناطق مختلف، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه، بررسی طرح‌ها و لوایح مرتبط با منابع انسانی و ارائه نظرات تخصصی،  انجام دادم، گفت: همچنین ترمیم حقوق کارکنان رسمی شهرداری تهران، که خوشبختانه اجرایی شد، نهایی‌سازی اساسنامه‌های سازمان‌های شهرداری تهران و ارسال آن‌ها برای تأیید نهایی وزارت کشور،‌ حضور در هیئت تطبیق مصوبات شورا و کمیسیون‌های تخصصی و.. پیگیری شد.

امانی در مورد تعامل مستقیم با شهروندان نیز گفت: به‌عنوان نماینده مردم، تلاش کردم دسترسی شهروندان به خود را تسهیل کنم. از طریق ملاقات‌های حضوری و رو در رو، شنیدن مشکلات و درخواست‌های مردم و انعکاس آن به شهرداری، سعی داشته‌ام که مشکلاتی که منع قانونی ندارند را حل و فصل کنم.

وی در پایان تاکید کرد: در مجموع، در سال ۱۴۰۳، تلاش کردم با نظارت دقیق بر عملکرد شهرداری، پیگیری مشکلات محلات کم‌برخوردار، افزایش مشارکت اجتماعی، حمایت از کارکنان شهرداری، بررسی مصوبات شورا و ارتباط مستقیم با شهروندان، وظایف خود را به‌عنوان نماینده مردم در شورای اسلامی شهر تهران به انجام برسانم. امیدوارم که این اقدامات گامی مؤثر در جهت بهبود مدیریت شهری و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان تهرانی باشد.

انتهای پیام 



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا