جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری

ظریف: ایران از هیچ هنر، زیبایی و اقتصاد خلق می کند



به‌گزارش خبرنگار مهر، مراسم افتتاح نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی با عنوان سرو سیمین ۹، امروز دوم اسفند با حضور محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس‌جمهوری، سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مریم جلالی معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، داوران و ارزیابان داخلی و خارجی، تعدادی از بازیگران و هنرمندان و مدیران و مسئولان بخش‌های مختلف، هنرمندان صنایع‌دستی و پیشکسوتان این حوزه، در کاخ سعدآباد برگزار شد.

در این مراسم محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس‌جمهوری گفت: صنایع‌دستی و هنرهای سنتی ایران نشان دهنده امید به آینده و توانمندی‌های کشورمان است چون این هنرها با گرامیداشت محیط‌زیست قدرت ایران را به رخ دنیا می‌کشد. بنابراین نباید به دیگران اجازه دهیم که ما را ضعیف بدانند تا وقتی ایران مردمش را دارد هیچ وقت ضعیف نیست.

وی افزود: ما کشور قدرتمندی هستیم که از هیچ هنر، زیبایی و اقتصاد می‌آفرینیم و با صنایع‌دستی که اقتصاد هویت‌بنیان و دوست‌دار محیط زیست است دنیا را به تسخیر در می‌آوریم. صنایع دستی زیست‌بوم ما را پاس می‌دارد.

وی ادامه داد: کشور ما با هنر و حافظ، سعدی، مولانا و شجریان‌ها دنیا را تسخیر کرده است ما باید به هنرهای خود ببالیم و هیچ وقت احساس نکنیم کسی می‌تواند یک ایرانی را تهدید کند. نیاز نداریم با شمشیر دنیا را تسخیر کنیم. ما مردم سربلندی هستیم و در این جشنواره هم هنر و زیبایی و این سربلندی را می‌بینیم و سربلند خواهیم ماند.

نهمین جشنواره بین‌المللی صنایع‌دستی و هنرهای سنتی فجر از ۲ الی ۶ اسفند در مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد میزبان علاقه‌مندان است.

در این جشنواره بیش از ۷ هزار اثر دریافت شده که علاوه بر هنرمندان داخلی، هنرمندانی از ۲۰ کشور دنیا نیز حضور دارند.

بخش «نشان فردا» به هنرمندان جوان اختصاص دارد که با آثار خلاقانه و ایده‌های نوین خود نمایانگر آینده‌ای روشن برای هنرهای سنتی و صنایع دستی هستند.

همچنین، بخش «نقش‌آفرین نوین» به هنرمندانی تعلق دارد که با وجود کمتر شناخته‌شدن در عرصه عمومی، آثاری ارزشمند و بدیع خلق کرده‌اند و شایسته دیده‌شدن در سطح ملی و بین‌المللی هستند. این دو بخش نشان‌دهنده رویکرد جشنواره در پرورش نسل جدیدی از هنرمندان و تأکید بر اهمیت نوآوری و خلاقیت در حفظ و تداوم میراث فرهنگی ایران است.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا