سهم کمتر از سه درصدی روستاهای کشور از منابع اعتباری/ نظارتها در نحوه هزینه کرد تسهیلات در روستاها ضعیف بوده است
تهران اجتماعی:به گزارش خبرگزاری ایسنا؛: همزمان با ورود معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور به استان خراسان شمالی، نظارت، رسیدگی و احیای پروژههای اقتصادی، عمرانی و خدماتی راکد و متأخر روستاها و مناطق محروم این استان در دستور کار میدانی این معاونت و دولت قرار گرفت.
عبدالکریم حسینزاده امروز با هیات همراه وارد شهرستان بجنورد مرکز استان خراسان شمالی شد و مورد استقبال استاندار خراسان شمالی، معاونین و مدیران استان قرار گرفت.
سفر معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور به خراسان شمالی یک روز پیش از سفر رئیس جمهوری و هیات دولت به استان با هدف بررسی و رسیدگی به مشکلات روستایی و کمک به احیای زیرساختها، راههای ارتباطی، پروژههای آب شرب، چالشهای مدارس محروم و شبکه بهداشت و درمان که مدت ها راکد مانده بود، انجام شده است.
معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در بدو ورود به استان خراسان شمالی گفت: سهم روستاها از تخصیص منابع اعتباری ناچیز است که دولت چهاردهم در این باره نگاه ویژهای دارد.
عبدالکریم حسینزاده در جمع خبرنگاران نیز اظهار کرد: سهم روستاهای کشور از منابع اعتباری کمتر از سه درصد است اما این مناطق ۲۵ درصد از جمعیت کشور را در خود جای دادهاند. از جمله اینکه شاهدیم ۴۴ درصد از جمعیت خراسانشمالی در روستاها سکونت دارند. بنابراین ظرفیت های بسیار مناسب در این استان برای توسعه وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی یادآور شد: نگاه دولت برای توانمندسازی روستاها، نگاهی ویژه و حمایتی است؛ به گونهای که اشتغال زایی و درآمدزایی این مناطق در اولویت دولت چهاردهم قرار دارد؛ رویکرد ما این است که پرداخت تسهیلات برای توسعه روستاها باید به صورت هدفمند باشد تا سبب ایجاد اقتصاد پایدار در این مناطق شود. این امری است که پیش از این محقق نشده و نظارتها در نحوه هزینه کرد تسهیلات ضعیف بوده است.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه جمعیت روستایی در خراسان شمالی بیشتر از میانگین کشوری است، اظهار کرد: خراسان شمالی، استان کمتر توسعه یافته است و با وجود اقدامات انجام شده در این خطه از کشور هنوز عقب ماندگی ها وجود دارد. اعتقاد داریم موازی کاریها سبب شده تا توسعه روستاها آنگونه که باید، رقم نخورد. از این رو فعالیت دستگاهها باید همجهت باشد تا با هم افزایی توسعه به مفهوم واقعی در روستاها ایجاد شود.
بر اساس گزارش مرکز ارتباطات معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، دیدار و جلسات شورای اداری با مدیران استانی و شهرستان ها، بازدید از نمایشگاه کشاورزی، بازدید از مناطق روستایی، زیرساختها و پروژههای شهرستان راز و جرگران، حضور در مزار شهدا، بازدید و بررسی واحدهای راکد لبنیاتی، رسیدگی به پروژههای آبرسانی پرسه سو، روستای نمونه دویدوغ علیا، روستای مزرعه بچه دره و حضور در جلسات رییس جمهور از جمله برنامههای معاون توسعه روستایی رییس جمهور در این سفر خواهد بود.
انتهای پیام