جامعه > انتظامی

سردار رادان: نباید بگذاریم عملیات‌های روانی دشمن اثرگذار باشد



به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمدرضا رادان فرمانده انتظامی کل کشور در همایش ملی روانشناسان و مشاوران اجتماعی پلیس گفت: اگر ما در دوران دفاع مقدس در مقابل جنگ سخت پیروز و سرافراز بودیم، امروز نیز رزمندگان امنیت افتخار آفریدند.

وی خطاب به حاضران گفت: در دوران جنگ نرم باید قادر باشیم تا افتخاری که رزمندگان جنگ سخت به دست آوردند، با آمیختگی علم و هنر، تسخیر کنیم. باید روح و روان شهروندان و ملت ما در تسخیر شما باشد، نه در تسلط دشمن، تا عملیات‌های روانی دشمن نتوانند بر ما اثر بگذارند.

سردار رادان افزود: در حقیقت، یکی از اقدامات بسیار مبارک در دو دهه گذشته، تأسیس مراکز مشاوره و دایره‌های مددکاری در نیروی انتظامی کشور است که در راستای ارتقا سلامت روانی جامعه و مقابله با تهدیدات روانی دشمن بسیار مؤثر بوده است.

سردار رادان گفت: نقش مددکاران و مشاوران در پلیس به شدت تأثیرگذار بوده است. بر اساس آمارهای موجود، نزدیک به ۷۰ درصد از پرونده‌هایی که به مددکاران و روانشناسان ما در کلانتری‌ها ارجاع داده شد، به مصالحه انجامید. اگر تمام مراکز و دایره‌های مددکاری ما فقط همین دستاورد را داشته باشند، ما مفتخریم که بهترین نتیجه را در یک عملیات منسجم و مشخص به دست آورده‌ایم.

سردار رادان افزود: اگر این رزمندگان (روانشناسان و مشاوران) در کلانتری‌ها و مراکز مددکاری نبودند، نه تنها این دستاورد را نداشتیم، بلکه تکرار جرم توسط افراد خاطی هم محتمل بود.

وی با اشاره به موفقیت‌های بیشتر در زمینه پیشگیری، تصریح کرد: نه تنها رزمندگان مقدم پلیس در مراکز توانستند ۷۰ درصد از پرونده‌ها را به مصالحه برسانند، بلکه بیش از ۹۷.۵ درصد از این افراد نیز پس از مداخله روانشناسان و مددکاران، هیچ گونه اختلافی برای حضور مجدد در کلانتری‌ها نداشته‌اند.

سردار رادان تأکید کرد: اگر بتوانیم نوع مداخله‌ها را به سمت پیشگیری از وقوع جرم هدایت کنیم، در حقیقت سنگر دیگری از عملیات روانشناسی در پلیس و کشور ایجاد کرده‌ایم که تأثیرات زیادی در ارتقا سلامت روانی و امنیت جامعه خواهد داشت.

وی افزود: وقتی مداخله‌ها به درستی صورت می‌گیرد، امنیت عمومی شهروندان ما به‌طور قابل توجهی بالا می‌رود. زیرا هرچه تعداد مجرمان در کشور کاهش یابد، در نتیجه جامعه‌ای که میزان تخلفات در آن کم باشد، در حقیقت در تراز بالاتری از امنیت عمومی قرار می‌گیرد.

سردار رادان با تأکید بر اهمیت این نوع مداخلات روانشناسی در پیشگیری از جرم افزود: این روند نه تنها باعث افزایش احساس امنیت در بین مردم می‌شود، بلکه نقش مهمی در کاهش نرخ جرایم و تقویت آرامش اجتماعی دارد. مداخلات مؤثر در کاهش تخلفات و مجرمان، موجب ارتقای سطح عمومی امنیت و پایداری بیشتر در جامعه خواهد شد.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا