ساماندهی مدارس کانکسی؛ ۳ هزار و ۳۰۰ کلاس درس ناایمن در کشور
تهران اجتماعی:به گزارش مهر: حمید پورمحمدی، در جلسه محرومیتزدایی از فضاهای آموزشی که با حضور رئیس جمهور، وزیر آموزش و پرورش، برخی از اعضای هیأت دولت، خیرین مدرسه ساز و مدیران ستادی در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه با تمام وجود در خدمت این نهضت ملی است، گفت: این طرح یک سرمایه بزرگ اجتماعی است که موتور مسکن و بهداشت و تولید را هم به حرکت در میآورد.
وی افزود: بودجه عمومی، منابع مالیاتی، منابع مرتبط با مسئولیت ارگانها، مولدسازی داراییهایی که در امر مدرسه سازی قرار خواهند گرفت، از جمله آنها هستند.
وی اولویت اول این سازمان را در انجام این طرح ملی، تخصیص بودجه سامان دهی مدارس کانکسی عنوان کرد و افزود: برای پیشبرد این هدف، همه موانع را برطرف خواهیم ساخت و تلاشمان بر این است که این اقدامات تا مهر سال آینده به سرانجام برسد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به مدارس سنگی نا ایمن اشاره کرد و گفت: انتظار داریم این مدارس به دقّت شناسایی و معرفی شوند که تاکنون تعداد آنها ۴ هزار و ۳۰۰ کلاس درس برآورد شده و از این میزان هزار کلاس سامان دهی و ۳ هزار و ۳۰۰ کلاس درس باقی مانده است.
وی با تأکید بر اینکه مدارس گِلی و سنگی در عرض یکسال جمع آوری خواهند شد، گفت: باید اطلسی از مدارس ایجاد شود تا با برنامه ریزی مشخص، کارها پیش رود. همچنین باید از ظرفیت وزارت دفاع و سایر دستگاههای اجرایی نیز در این امور، بهرهمند شد.
پورمحمدی به مدارس تخریبی اشاره کرد و گفت: باید برای انجام این کار از ظرفیت نهادهای عمومی کشور، شهرداریها و …استفاده شود.
وی با تأکید بر اینکه تا پایان اسفند، ۳ تخصیص مهم انجام خواهیم داد، گفت: ما با تمام ظرفیتت و با تمام قوا در خدمت آموزش و پرورش هستیم و بنا داریم با این اعتبار، بخش زیادی از تعهداتمان را عملیاتی کنیم. برنامههای مرتبط با مولدسازی، بند (خ) و مسئولیت اجتماعی هم در حال انجام است.