ساجدی نیا: افزایش تابآوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است
تهران اجتماعی:به گزارش مهر: هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران با رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با دیدار و گفتوگو کرد.
حسین ساجدینیا رئیس سازمان و دبیر شورایعالی مدیریت بحران کشور پس از دیدار با اشتفان پریزنر هماهنگکننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران گفت: در این دیدار درباره استفاده از تجربیات بینالمللی برای آموزش و تعاملات با سایر کشورها از طریق تشکیل کمیتههای فنی بحث و تبادل نظر شد.
وی تاکید کرد: این جلسه آغاز خوبی برای همکاریهای بینالمللی است و امیدواریم در جلسات آینده گامهای مؤثری برای آموزش و استفاده از امکانات به روز دنیا برداریم.
رئیس سازمان مدیریت بحران افزود: کشور جمهوری اسلامی ایران، کشوری با ثبات و برخوردار است که سوابق کمکهای بشر دوستانه ایران به جامعه جهانی و همسایگان را در بحرانهای مختلف طبیعی داشته است و ارتباط و هماهنگی سازمان ملل با کشور در این زمینه میتواند به رسالت مقدس جمهوری اسلامی در کمکرسانی به هم نوعان و سایر کشورهای منطقه و دنیا کمک کند.
ساجدینیا، تاکید کرد: افزایش تابآوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی و حوادث مختلف یکی از مهمترین برنامههایی است که دنبال خواهیم کرد و بدین منظور با طراحی یک نقشه راه جامع برای سازمان و یادآوری و پیگیری تکالیف سایر دستگاهها و تمرکز بر آموزشهای عمومی و فرهنگسازی در این مسیر حرکت خواهیم کرد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استفاده از ظرفیت تشکلهای مردمی و بخش خصوصی در بحران اشاره کرد و گفت: استفاده از تواناییهای عظیم مردمی و استفاده از ظرفیتها خوب و قابل اتکای بخش خصوصی یک راهبرد اصولی بر اساس قانون مدیریت بحران و آئیننامه استفاده از ظرفیت نیروهای جهادی و بخش خصوصی مصوب هیئت وزیران است که با تشکیل یک قرارگاه در سازمان مدیریت بحران دنبال خواهد شد.
در ادامه اشتفان پریزنر هماهنگکننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران گفت: این جلسه مهر تأییدی بر توانمندیهای ایران در مدیریت بحران بود.
وی افزود: هدف این جلسه برداشتن گامهای مطمئن در رابطه با همکاریهای بین سازمان مدیریت بحران ایران و سازمان ملل متحد و آژانسهای تخصصی بود، چون در کشورهایی که با بلایای طبیعی مواجهند، آمادگی مجموعههای مدیریت بحران یک ضرورت است.
اشتفان پریزنر ادامه داد: تمامی آژانسهای ذیل سازمان ملل متحد آماده همکاری همه جانبه با ریاست سازمان مدیریت بحران ایران هستند و پیشنهاد میشود با تشکیل یک کمیته راهبری مسائل و چالشهای اصلی در این حوزه رفع و زمینه تعامل بیشتر فراهم شود.
هماهنگکننده سازمان ملل به نقش آژانسها و حامیهای مرتبط در کمکرسانی به مناطق زلزله زده شمالغرب و سیلزده جنوب شرق اشاره کرد و گفت: با هماهنگی مناسب سازمان مدیریت بحران کشور کمکهایی اعم از وسایل و اقلام شرایط اضطراری، پروژهها و کمکهای مالی به منطقه صورت پذیرفت و در موارد مشابه آینده نیز با درخواست سازمان مدیریت بحران این همکاری و کمکها به کشور با توان بیشتری هماهنگی میشود.