جاده و خودرو در کشور ما بخشنده نیست/نقش ۳۳ سازمان در تصادفات
تهران اجتماعی:به گزارش خبرگزاری ایسنا؛: «برخی خودروها در کشور ما ارابه مرگ هستند» این جملهایست که سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی در اولین نشست تخصصی پلیس راهور فراجا در سال جدید، عنوان کرد و ادامه می دهد: در تصادفی یک خودرو پنج بار ملق زده و فقط چند مجروح داده، اما خودرویی دیگر با یک واژگونی، چندین کشته بر جای گذاشته است.
این در حالیست که سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا نیز بارها اعلام کرده است که مهمترین مطالبه پلیس راهور از خودروسازان، ارتقاء ایمنی و استحکام بدنه خودروهاست، زیرا خودروها دو نقش حیاتی ایفا میکنند؛ یکی در جلوگیری از تصادفات و دیگری در حفاظت از جان رانندگان و سرنشینان پس از وقوع تصادف.
سیاوش محبی در گفتوگو با ایسنا، درباره مهم ترین عوامل تصادفات گفت: عوامل مختلفی در تصادفات نقش دارند که شامل عامل انسانی، خودروها و جادهها میشوند و هر کدام از آنها در تصادفات سهم خود را دارند.
وی افزود: درست است که در بیشتر تصادفات، عامل انسانی نقش موثری دارد؛ اما به قول ما پلیس های راهور، جاده و خودرو باید بخشنده باشند؛ یعنی اگر رانندهای هم خطایی کرد و تخلفی انجام داد؛ جاده و خودرو باید به طوری باشد که جان فرد در خطر نیوفتد؛ اما متأسفانه در کشور ما این اتفاق رخ نمیدهد و حتی با کوچکترین تصادفی نیز ممکن است راننده و سرنشینان کشته شوند.
جانشین رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: همکاران من در تمام جادههای کشور روزانه وظیفه مدیریت راهها، برقراری نظم ترافیکی و برخورد با متخلفان را انجام می دهند؛ اما قطعا وضعیت جادههای ما در کشور مناسب نیست و خودروها نیز از ایمنی کافی برخوردار نیستند و پلیس نیز در این باره مسئولیتی ندارد.
محبی گفت: در امور تصادفات، ۳۳ سازمان و دستگاه دخیل هستند و مسئولیت قانونی دارند که اگر تمام این دستگاهها پای کار بیایند قطعا میزان تصادفات و فوتی های ناشی از آن کاهش چشمگیری پیدا میکند.
وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری تمام سازمان های مسئول در این زمینه، میزان تصادفات و قربانیان ناشی از آن، کاهش پیدا کند.
انتهای پیام