استانها > مازندران

تعطیلی ۱۱ساله یک دبستان در سرخ‎رود؛ ۶۰ مدرسه محمودآباد فرسوده است


خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها – بهناز مقدس: تابستان سال ۹۲ بود که خبر آتش‌سوزی مدرسه ابتدایی شهید شیرویه سرخ‌رود تیتر خبرها شد و بعد از گذشت ۱۱ سال هنوز اولویت مورد توجه مسئولان نیست.

تراژدی پُر چالشی با نام بی‌توجهی، دغدغه‌ای از جنس کلاس و مدرسه سال‌هاست برای والدین سرخ‌رودی رقم خورده که با هر بار تکرار آن باز هم آماده نشد. دو شیفت صبح و عصر برای دختران و پسران سرخ‌رودی، مقطع ابتدایی بسیار سخت است و با بارندگی و آبگرفتگی، مسیر مدرسه و کلاس‌ها همراه با بوی نَم شدید، شرایط را سخت‌تر می‌کند.

از بی‌توجهی مسئولان به موضوع مهم ساخت مدرسه، خسته شدیم

مادر یکی از دانش‌آموزان مدرسه ابتدایی سرخ‌رود عدم بی‌توجهی مسئولان استان به موضوع ساخت مدرسه را توجه نکردن به آینده‌سازان کشور دانست و گفت: با گذشت ۱۱ سال چه‌طور ممکن است که مدرسه ساخته و آماده استفاده برای دانش‌آموزان این شهر نشود.

مقدس در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: مدرسه شهید شیرویه و بنت‌الهدی در دو شیفت صبح و عصر فعالیت می‌کند که عصرها بسیار برای دانش‌آموزان مخصوصاً ابتدایی دخترانه سخت است.

وی افزود: چه‌طور می‌شود با بی‌توجهی به مسئله‌ای به این مهمی حق دانش‌آموزان را پایمال کرد، با بارندگی یک ساعت کوچه پر از آب می‌شود و امکان رفت‌و آمد نیست، کلاس‌ها بوی نَم می‌دهد و دانش‌آموزان پایه‌ها پایین‌تر مدام درگیر چالش سرماخوردگی هستند.

تعطیلی ۱۱ساله یک دبستان در سرخ‎رود؛ ۶۰ مدرسه محمودآباد فرسوده است

مادر دانش‌آموز سرخ‌رودی تاکید کرد: با شرایط نامناسب موجود در مدرسه تدریس برای معلم هم سخت است، کلاس‌ها نورِ مناسبی ندارد و بارها برای این موضوع به مدیریت مراجعه کردیم.

مقدس خاطرنشان کرد: مدرسه سال‌هاست در آتش سوخته و چند سالی هم در اختیار خیری برای ساخت قرار گرفت اما هنوز در آغاز سال تحصیلی جدیدی شاهد افتتاح نیستیم.

مدرسه سال‌هاست در آتش سوخته و چند سالی هم در اختیار خیری برای ساخت قرار گرفت اما هنوز در آغاز سال تحصیلی جدیدی شاهد افتتاح نیستیم

وی عنوان کرد: ساختمان مدرسه حاضر بسیار قدیمی و فرسوده است، مگر نباید فضاسازی مناسب و کلاس‌هایی در شأن دانش‌آموزان داشته باشیم بنابراین باید گفت این همه مراجعه والدین به آموزش و پرورش و درخواست آماده‌سازی مدرسه کار بیهوده است که نتیجه نخواهد داشت.

مادر دانش‌آموز سرخ‌رود در پایان یادآور شد: اگر صدای ما شنیده نشود قطعاً در سال تحصیلی آینده با مشکلات بیشتری همچون ریزش ساختمان قدیمی در اثر نَم زیاد خواهیم بود، از مسئولان استانی درخواست توجه و در اولویت قرار دادن مدرسه شهید شیرویه را داریم.

فرصت یک‌ماهه به خیر برای ساخت مدرسه

مدیر آموزش و پرورش محمودآباد از فرصت یک ماهه مسئولان اداره نوسازی، توسعه و تجهیز اداره کل آموزش و پرورش مازندران به خیری که حدود ۵ سال در حال آماده‌سازی مدرسه است، خبر داد و گفت: کار باید با پیشرفت سریع‌تر انجام شود چراکه شرایط حضور در مدرسه فعلی برای دانش‌آموزان بسیار سخت است، ارتباطی با استان داشته و بعد از صحبت‌های نهایی به خیر مورد نظر یک ماه فرصت برای تکمیل مدرسه داده شد که در صورت عدم انجام، قرارداد فسخ و اداره نوسازی مابقی روند را ادامه خواهد داد.

علی علیزاده در حاشیه افتتاح مدرسه روستای حاج‌کلا بخش سرخ‌رود، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه در محمودآباد ۱۴۳ مدرسه داریم که ۶۰ مدرسه بالای ۵۰ سال قدمت دارد، اظهار داشت: نزدیک به ۱۲ سال بود که هیچ مدرسه‌ای در این شهرستان ساخته نشد که خوشبختانه با حمایت مسئولان استانی و شهرستانی امروز شاهد افتتاح یک مدرسه هستیم.

وی تصریح کرد: مدرسه شهید شیرویه سرخ‌رود حدود ۵ سال است که نیمه کاره مانده و امید داریم با ورود مسئولان ذی‌ربط هر چه سریع‌تر شرایط مدرسه تعیین و تکلیف شود.

تعطیلی ۱۱ساله یک دبستان در سرخ‎رود؛ ۶۰ مدرسه محمودآباد فرسوده است

مدیر آموزش و پرورش محمودآباد افزود: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی ما در دو شیفت صبح و عصر در مدرسه مشغول تحصیل هستند که در شیفت عصر چالش‌های زیادی داریم و مدرسه حاضر برای تحصیل بسیار فرسوده و قدیمی است.

ساخت مدرسه ابتدایی بعد از ۱۲ سال با هزینه ۸ میلیاردی

علیزاده در ادامه ضمن تشکر از همت و تلاش مردم روستای حاجی‌کلا، دهیاری و شورا برای ساخت مدرسه گفت: هزینه ۸ میلیاردی تومانی تا افتتاح مدرسه داشتیم که جای تقدیر دارد و گامی در راستای تعلیم و تربیت با درایت تمام است.

وی خاطرنشان کرد: اداره نوسازی مدارس استان نیز برای تجهیز مدرسه اقدامات ارزشمندی انجام دادند که این مکان در شأن دانش‌آموزان و آینده‌سازان ما باشد.

مدیر آموزش و پرورش محمودآباد با بیان اینکه ۴ مدرسه در این شهرستان در دو شیفت گردشی در حال فعالیت هستند، افزود: ۱۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز داریم که تمام تلاشمان را برای ارتقای وضعیت آن‌ها خواهیم کرد همانند سال گذشته که ۲۲ فرزند ما در محمودآباد در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و پرستاری قبول شدند.

استان مازندران ۵۳۸ هزار دانش آموز دارد که در چهار هزار مدرسه مشغول تحصیل هستند و طبق آمار حدود ۳۰ درصد این مدارس نیازمند نوسازی و بازسازی است.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا