اعزام ۲۳ تیم دانشآموزی به مسابقات ژیمنازیاد صربستان؛ فردا
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمد جعفری معاون تربیت بدنی و سلامت در آیین بدرقه کاروان ورزشی دانش آموزان به رقابت های ژیمنازیاد دانش آموزان زیر ۱۵ سال جهان، صربستان ۲۰۲۵، با عنوان امید ایران، که در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد ضمن گزامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای حوزه ورزش و تربیت بدنی، اظهار کرد: سند تحول بنیادین به عنوان مبنای عمل ارکان مختلف این وزارت، بر نظام تعلیم و تربیت تمام ساحتی تاکید دارد این موضوع بدان معنی است که به صورت متوازن باید به ابعاد وجودی دانش آموزان توجه کرد.
وی افزود: یکی از ۶ ساحت تربیتی ساحت زیستی و بدنی است لذا نقش مدرسه در این بین بسیار مهم است مدرسه به عنوان کانون تربیت محله محل کسب تجربیات تربیتی است و باید از یکپارچگی در جهت ساحت های تعلیم و تربیت بهره مند شود و به بحث تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی و همچنین سلامت به عنوان برنامه مکمل در حوزه یادگیری آموزشی نگاه و در جهت رشد و بالندگی دانش آموزان تلاش کرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: با توجه به اینکه در دنیای کنونی ورزش یک ابزار فرهنگ ساز و دارای کارکرد تبدیل شدن و پیشرفت همه جانبه قلمداد می شود، نقش موثری دارد لذا به جز آمادگی جسمانی در پرورش انسانی در تراز سند تحول بنیادین، در افزایش نشاط، پیشگیری از آسیب های و افزایش سلامت عمومی همچنین پیشگیری از چاقی و ناهنجاری قامتی و ارتقای سواد حرکتی موثر است.
جعفری با بیان اینکه تجلی عدالت اجتماعی در ورزش، در ورزش دانش آموزی است افزود: ورزش قهرمانی هویت ساز ورزش ملی است همچنین بخش سلامت محور ورزش، ورزش همگانی را حمایت می کند.
به گفته وی، بهترین راه توسعه ورزش سرمایه گذاری در ورزش دانش آموزی است. جعفری معتقد است ورزش تربیتی می تواند پایه ورزش قهرمانی را از طریق استعدادیابی فراهم کند.
جعفری بیان کرد: ورزش دانش آموزی از طریق ارتباطات مدرسه ای و از طریق کانون های ورزشی و باشگاه های ورزشی محقق می شود لذا معاونت تربیت بدنی و سلامت از جمله اهداف کلان خود را در اجرای فعالیت ها، مسابقات ورزشی و جشنواره ها در سطوح مختلف و مدیریت استعدادهای ورزشی می داند.
وی افزود: تنوع بخشی به فعالیت های ورزشی و راه اندازی کارگاه های عملی تربیت می تواند یک عامل انگیزه بخش برای استمرار فعالیت های بدنی و بروز استعدادهای ورزشی باشد لذا فدراسیون ورزش دانش آموزی با الهام از اسناد بالادستی فعالیت های خود را برنامه ریزی می کند.
وی ادامه داد: توجه به اجتماعی شدن دانش آموزان، ایجاد درک متقابل و نهضت ارتباطی، استفاده از فرصت ورزش در تربیت دانش آموزان، ایجاد تبادلات فرهنگی، توانمندسازی دانش آموزان و تبدیل آنان به رهبران ورزشی از اهداف مهم است که با برنامه ریزی و حمایت دو وزارت خانه، کمیته ملی المپیک و فدراسیون های ورزشی کاروان ورزشی ایران را در قالب ۲۳ تیم ورزشی دختران و پسران در ۱۲ رشته ورزشی به مسابقات ژیمنازیاد زیر ۱۵ سال از ۱۴ تا ۲۵ فروردین اعزام می کنیم.
جعفری بیان کرد: شرکت دانش آموزان ایران در این مسابقات برای اولین بار در این رده سنی، همکاری و حمایت وزارت ورزش در تمام مراحل اعزام، انتخاب دانش آموزان، سرپرستان، مربیان و داوران از ۲۹ استان کشور، اعزام دانش آموزان با نیازهای ویژه در قالب تیم پارامیدانی برای اولین بار، استفاده از ظرفیت معلمان تربیت بدنی متخصص، انتخاب عوامل اجرایی کاروان براساس شاخص ها، از جمله موارد مهم به شمار می آیند.
وی افزود: امیدواریم با این اعزام با شعار همه باهم برای ایران، برای مدرسه به مسابقات ژیمنازیاد صربستان بتوان ضمن به احتزار درآوردن پرچم ایران، گامی در راستای استعدادیابی و توسعه ورزش دانش آموزان همچنین افزایش نشاط دانش آموزان برداریم.
جعفری در پایان گفت: به نمایندگی از ۳۳ هزار معلم تربیت بدنی از حمایت های همه جانبه وزرای ورزش و آموزش و پرورش، شورای معاونین هر دو وزارت، کمیته ملی المپیک، فدراسیون های ورزشی و معاونین تربیت بدنی و سلامت استان ها تشکر و قدردانی می کنم.
انتهای پیام