جامعه > شهری

استقبال بیش از ۸۵۰۰ گردشگر از موزه‌های شرکت توسعه فضاهای فرهنگی تهران



تهران اجتماعی:به گزارش مهر: سید محمد ناظم رضوی شهردار منطقه ۲۰ تهران با اشاره به اینکه طی تعطیلات نوروز بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ نفر از خانه موزه‌های سیمین و جلال و مهدی اخوان ثالث بازدید کردند، گفت: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان و سال نو خانه موزه‌ها بر خلاف سال‌های گذشته از اول فروردین پذیرای بهاری گردشگران و علاقمندان موزه بود و بیش از ۸ هزار نفر از شهروندان، از این دو خانه موزه با محوریت شعر و ادبیات را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب کردند که خود از علاقمندی اقشار جامعه به اهالی فرهنگ و هنر دارد.

وی با بیان اینکه از این تعداد نزدیک به ۲ هزار نفر به صورت رایگان از این خانه موزه‌ها بازدید کردند، ادامه داد: نسبت به سال گذشته شاهد افزایش ۱۰ درصدی بازدیدکنندگان از خانه موزه سیمین و جلال و همچنین مهدی اخوان ثالث بودیم.

رضوی تاکید کرد: امسال از ابتدای سال نو تا پایان روز ۱۲ فروردین درهای این خانه موزه‌ها به روی علاقمندان گشوده بود.

وی با اشاره به استقبال گسترده گردشگران نوروزی گفت: خانه موزه‌های مشاهیر و مفاخر، به عنوان نهادهای فرهنگی و یادمانی، نقش مهمی در رشد و توسعه فرهنگی جامعه ایفا می‌کنند. این مکان‌ها به عنوان گنجینه‌ای از تاریخ فرهنگی، اجتماعی و علمی بر شمرده می‌شوند، دیدن محل زندگی و کار افرادی که تأثیرات عمیقی در جامعه داشته‌اند، می‌تواند برای جوانان الهام‌بخش باشد.

وی افزود: این موزه‌ها به آن‌ها نشان می‌دهند که می‌توانند با تلاش و کوشش در کنار یک زندگی ساده چگونه در مسیر اهدافشان پیش بروند. این موزه‌ها به مردم کمک می‌کنند تا با تاریخ و فرهنگ خود آشنا شوند و نسبت به آن احساس افتخار کنند. خانه موزه سیمین و جلال با توجه به سرگذشت صاحبان آن و همجواری با خانه موزه نیما یوشیج تبدیل به یک محور و مسیر گردشگری با رویکرد فرهنگی و ادبی شده است. امیدواریم با توجه به اهمیت این موضوع طرح احداث “گذر حکمت” را در مسیر ارتباطی این دوخانه موزه به مرحله اجرا برسانیم.

رضوی با اشاره به اینکه امروزه استقبال از موزها و خصوصاً خانه موزه‌های شخصیت‌ها بیش از گذشته است و این خود نشانه رشد فرهنگی و پویایی یک جامعه است، گفت: این موزه‌ها نه تنها می‌توانند به عنوان بسترهایی برای تبادل، حفظ و انتقال فرهنگ و تاریخ کمک کنند، بلکه نقش کلیدی در توسعه هویت فرهنگی و اجتماعی جامعه دارند.

وی با اشاره به اینکه خانه موزه مشاهیر و نویسندگان، اصالت و هویت محله‌ها و شهرها محسوب می‌شوند، گفت: یکی از رویکردهای اصلی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی در سال ۱۴۰۴ حفظ، احیا و بهره‌برداری هر چه بهتر از خانه مشاهیر است که از آن جمله می‌توان به مرمت و باز زنده‌سازی خانه آیت الله طالقانی در منطقه ۱۲ نام برد.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا