اختصاص ۲.۲ همت برای تکمیل پروژههای آموزشی سیستان و بلوچستان
تهران اجتماعی:به گزارش مهر: در سومین برنامه سفر استانی وزیر آموزش و پرورش به استان سیستان و بلوچستان، ۳ پروژه آموزشی خیرساز به صورت همزمان در شهرستان سراوان و زابل از سوی وزیر آموزش و پرورش، بهرهبرداری شد.
علیرضا کاظمی، در این مراسم که به صورت ارتباط ویدئو کنفرانسی با حضور خیران مدرسهساز در محل افتتاح پروژههای آموزشی در مناطق سراوان و زابل برگزار شد؛ گفت: ساخت این تعداد کلاس درس کار بسیار بزرگی است. همه مجموعهها اعم از دولتی، مشارکتی و خیرین تلاش کردند تا سرانه فضای آموزشی سیستان و بلوچستان به میانگین کشوری برسد.
وی با تأکید بر تلاش و نگاه بلند رئیسجمهور نسبت به آموزش و پرورش و به ویژه مناطق محروم، افزود: سرانه خاصی به آموزش و پرورش اختصاص یافته که به تکمیل پروژهها و افزایش نرخ فضای آموزشی کمک خواهد کرد.
کاظمی با اشاره به اینکه در ابتدای سال تحصیلی نیز بیشترین پروژهها در همین استان افتتاح شد، خاطرنشان کرد: معتقدم ساخت و ساز در این استان باید دو برابر دیگر نقاط کشور باشد تا تغییر در سرانه فضای آموزشی ایجاد شود.
کاظمی افزود: در حوزه ساخت و ساز مدارس، هدفگذاری ما رسیدن به نرخ ۶.۱ است.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: به دلیل رشد جمعیتی استان، سالانه باید ۲ هزار کلاس درس ساخته شود تا وضعیت موجود حفظ شود.
اختصاص ۲.۲ همت برای تکمیل پروژههای آموزشی سیستان و بلوچستان
وی با توجه به نیاز کشور به افزایش سرانه فضای آموزشی، تصریح کرد: در این استان سرانه آموزشی ۱.۳ دهم رشد یافته است که این رشد به دلیل تلاش خیرین بوده است.
کاظمی ادامه داد: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده پیش از این سفر استانی؛ ۲.۲ دهم همت بودجه، جهت ساختوساز و تکمیل پروژههای نیمه تمام به این استان اختصاص یافت.
وی توسعه کمی مدارس شبانه روزی استان را از دیگر اولویتهای خود دانست و گفت: باید هدفگذاری شود تا سال آینده حداقل ۱۰ مدرسه شبانه روزی در این استان احداث شود.
وزیر آموزش و پرورش بر ایجاد نهضت جذب خیرین تأکید کرد و گفت: در کنار جذب خیرین بیشتر برای استان، باید از ظرفیت بالای خیرین سیستان و بلوچستان نیز بهره کامل گرفت.
کاظمی با اشاره به اینکه که این استان دارای چالش فضا، کیفیت آموزشی و منابع انسانی است، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتهای انسانی استان باید تلاش کرد تا با کمک خیرین و نقشه راه ۵ ساله، این مسائل به حداقل برسد و زمینه رشد استعدادها فراهم شود.
استخدام ۵ هزار نفر در آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان در سال گذشته
وی ضمن ابراز خرسندی از مثبت شدن تراز نیروی انسانی در مقطع ابتدایی، افزود: سال گذشته ۵ هزار نیروی انسانی در این استان استخدام شدند و بنا داریم به همین میزان نیروی خرید خدمت نیز تعیین تکلیف شوند و به استان اضافه کنیم.
کاظمی خطاب به حاضرین گفت: هر چند ما همیشه در کنار شما، حضور فیزیکی نداریم ولی با شما و درکنار شما برای رفع مشکلات تلاش خواهیم کرد.
وی در پایان جلسه بر رفع دغدغه مدیران استانی تأکید و دستورات لازم را صادر کرد.