مدارس به سنگرهای مقاومت تبدیل میشوند
تهران اجتماعی:به گزارش مهر: رزمایش ملی «سفارتخانه مقاومت»، این روزها قرار است در ۱۲۰۰ مدرسه برگزار شود تا هر یک از این مدارس سنگر و پایگاهی برای جهاد تبیین باشند.
این رزمایش ملی حالا برای دومین بار در کشور اجرا میشود و شعارش، «هر مدرسه یک سفارتخانه، هر دانشآموز یک سفیر مقاومت» است.
این رزمایش با محوریت «روایت پیشرفت مقاومت» و «رؤیای جمعی مقاومت»، است تا این موضوعات بستری برای نقشآفرینی دانشآموزان در عرصه مقاومت باشد.
حجتالاسلام مبینی قائم مقام مدارس صدرا و مسئول رزمایش سفارتخانه مقاومت در خصوص این رزمایش کشوری گفت: رزمایش ملی «سفارتخانه مقاومت» با شکوهی وصفناپذیر و در راستای تحقق شعار «هر مدرسه یک سفارتخانه، هر دانشآموز یک سفیر مقاومت» در گام دوم خود به نقطه عطفی تاریخی رسیده است.
وی با بیان اینکه این رزمایش با الهام از آرمانهای شهید سید حسن نصرالله و در پاسخ به ندای مقام معظم رهبری آغاز شده است؛ گفت: این رزمایش اکنون توانسته است بیش از ۸۵۰ مدرسه را در گام اول و ۱۲۰۰ مدرسه دیگر را در گام دوم به «سفارتخانههای مقاومت» تبدیل کند؛ سفارتخانههایی که اکنون به سنگرهای حقیقی مبارزه و تبیین جریان مقاومت بدل شدهاند.
مدارس صدرا پیشرو در سنگر مقاومت هستند
عمده این مدارس، از مدارس اسلامی صدرا و متعلق به سازمان تبلیغات اسلامی هستند.
میرزای شیرازی مسئول سازمان مدارس الگوی صالح در خصوص رزمایش سفارت خانه مقاومت گفت: تمامی مدارس الگوی صالح آمادگی خود را جهت شرک در گام دوم رزمایش اعلام کرده و تا کنون ۱۰۰ مدرسه به این رزمایش پیوسته و نقش مؤثری در گسترش فرهنگ مقاومت ایفا خواهد کرد.
وی رزمایش سفارتخانه مقاومت را گامی مهم در ترویج فرهنگ مقاومت و جهانی کردن فرهنگ مقاومت دانست.
برای ثبتنام مدارس در این رزمایش، مدیران میتوانند به وبسایت رسمی رزمایش به نشانی sefarat.moghavemat.org مراجعه کرده و بستههای آموزشی و محتوایی در این خصوص را دریافت کنند.
همچنین مدیران و دانش آموزان علاقه مند میتوانند گزارش فعالیتهای خود را به نام کاربری @sefarat_poshtiban در پیام رسان ایتا ارسال کنند تا در فرآیند ارزیابی قرار گیرد.
دانشآموزان علاقهمند میتوانند به عنوان سفیران مقاومت ثبتنام کرده و نقش خود را در این حرکت ملی ایفا کنند.
رزمایش ملی سفارتخانه مقاومت اکنون نه تنها یک طرح آموزشی بلکه یک حرکت انقلابی است که مدارس کشور را به سنگرهای جهاد تبیین تبدیل کرده است.
این رزمایش با تأکید بر نقش بیبدیل مدارس در تربیت نسل آینده انقلاب اسلامی، نشان داده است که تعلیم و تربیت میتواند نه تنها بستر علمآموزی بلکه میدان مبارزه برای حق باشد.