اجتماعی > جامعه، شهری

زمینه مهارت آموزی کاربردی به فارغ التحصیلان توسط صنایع فراهم شود/ استان تهران نیازمند احداث ۱۳ هزار کلاس درس است



به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری تهران، محمد صادق معتمدیان امروز یکشنبه در ادامه برنامه «یکشنبه‌های حمایت از تولید و سرمایه گذاری» استان تهران‌، طی بازدید از گروه صنعتی ایران خودرو اظهار کرد: ایران خودرو از صنایع قدیمی و ریشه دار کشور محسوب می‌شود که هم دارای جنبه اقتصادی و درآمدی است و هم در حوزه اشتغال به صورت مستقیم و غیر مستقیم حضور دارد و ۴۰۰ هزار نفر در این صنعت مشغول هستند و بخش قابل توجهی از صنایع خودرویی کشور را انجام می‌دهند.

استاندار تهران با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور، گفت: در سه دهه اخیر سخت‌ترین و شدید ترین تحریم‌ها علیه ایران صورت گرفته و هر حاکمیت و کشوری بود نمی‌توانست در مقابل این تحریم ها دوام بیاورد اما با اقتصاد مقاومتی و مشقت‌هایی که به حوزه صنعت وارد شد، چرخه کشور در حال انجام است.

وی کار صنعتگران در زمان ناترازی ها را بسیار ارزشمند دانست و عنوان کرد: ۳۰ درصد از اقتصاد کشور در استان تهران ایجاد می‌شود که بسیار اثرگذار است، طی تابستان و زمستان اخیر با مدیریت مصرف برق کار سازماندهی و نظارت بر مشتریان پرمصرف انجام و با همکاری حوزه اقتصادی در استان توانستیم صرفه‌جویی ۱۳ هزار مگاوات ساعتی داشته و آن را به سمت حوزه صنعت هدایت کنیم.

استاندار تهران در خصوص توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر عنوان کرد: استان تهران با داشتن ۳۰۰ روز آفتابی در سال، ظرفیت بالایی برای سرمایه‌گذاری در حوزه تولید انرژی خورشیدی دارد و در دولت چهاردهم بنا بر این است که ۳۰ هزار مگاوات انرژی تجدید پذیر از سه حوزه انرژی خورشیدی، بادی و پسماندسوزی داشته باشیم.

معتمدیان با تاکید بر اینکه صنایع داخل باید بر اساس استانداردهای جهانی باشند، بیان کرد: اولین موضوع مهم ایمنی است چنانکه سالانه ۲۰ هزار  تلفات جاده‌ای در بخش مربوط به رانندگان، جاده‌ها و ایمنی خودروها داریم و ضروری است توان صنایع خودرویی بر سلامت سازی قرار بگیرد.

وی موضوع دوم را کاهش مصرف بنزین بر اساس استاندارد جهانی دانست که با آن فاصله داریم و سبب هدر رفت و آلودگی می‌شود و بیان کرد: عمل به قانون هوای پاک در این زمینه راهگشا است.

معتمدیان به برنامه دولت برای خروج سالانه ۵۰۰ هزار خودرو فرسوده اشاره و از لزوم تسریع در تدوین آئین‌نامه‌ها و تعیین سهم استان‌ها در این طرح خبر داد و افزود: در جلسه‌ای که اخیراً با مسؤولان وزارت کشور و شهرداری تهران داشتیم چالش‌های اساسی آلایندگی و ترافیک این استان را بررسی و از دولت درخواست کردیم تا موانع موجود را رفع کند.

معتمدیان تاکید کرد: ظرفیت‌ها و مشکلات استان تهران باید با هم هم‌راستا شده و از طریق همکاری بیشتر با دستگاه‌های اجرایی حل و فصل شود همچنین باید راه‌حل‌های مؤثری برای کاهش آلودگی و ترافیک اتخاذ شود.

وی با بیان اینکه ۴.۵ میلیون خودرو در تهران تردد دارند که ۵۵ درصد بالای ۳۰ سال عمر دارند و ۳ برابر استاندارد جهانی بنزین مصرف می‌کنند، گفت: ۳۰ درصد از خودروهای فرسوده کشور متعلق به تهران است و بیش از ۶۵ درصد از موتورسیکلت‌های کشور در تهران وجود دارند، که از این تعداد، بسیاری از آنها دارای آلایندگی‌های بالا هستند.

استاندار تهران، بر اجرای برنامه‌های دولت برای جایگزینی خودروهای آلاینده با خودروهای برقی و تکالیف قانون برنامه هفتم اظهار کرد: نقش ایران خودرو در این تحول مهم است و استفاده از ظرفیت‌های استانی برای تسهیل فرآیندهای مربوط به این طرح‌ها می‌تواند گام مؤثری در کاهش آلایندگی‌ها باشد.

استاندار تهران عنوان کرد: همانطور که ۳۰ درصد از فرصت اقتصاد در تهران است مشکلات و چالش‌ها نیز به همان نسبت در پایتخت بیشتر می‌باشد و برقی شدن خودروها نقش بسیار مهمی در کاهش آلایندگی‌ها خواهد داشت و در این زمینه عزم جدی برای کمک و مساعدت داریم.

وی با اشاره به اینکه در استان تهران ۵۰۳ دستگاه اجرایی داریم که استانی هستند و وظیفه ارائه خدمات را بر عهده دارند گفت: ضروری است که ایران خودرو برای رفع مشکلات و معضلات موجود با دستگاه‌های استانی برای حل و تصمیم گیری ارتباط داشته باشد.

معتمدیان با اشاره به بازدید سرزده رئیس جمهور از شهر قدس اظهار کرد: شهرقدس دارای ۹ هزار تراکم جمعیتی و دارای کم‌ترین سرانه آموزشی است و باید به تکالیف دولت در زمینه تقویت سیستم آموزشی و حل مشکلات زیرساختی توجه ویژه شود.

استاندار تهران، همچنین از تلاش‌ها برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی استان خبر داد و گفت: دنبال اجرایی کردن طرح‌هایی برای نوسازی اتوبوس‌ها، مینی‌بوس‌ها و خودروهای سواری با استفاده از خودروهای برقی هستیم.

وی در ادامه به برنامه‌های دولت درباره نهضت مدرسه‌سازی اشاره کرد و افزود: طبق محاسبات انجام شده، استان تهران نیازمند احداث ۱۳ هزار کلاس درس است تا به میانگین کشوری برسد و این در حالی است که با اعتبارات دولتی موجود، تحقق این هدف می‌تواند زمان بر شود.

استاندار تهران همچنین به تاکید رئیس‌جمهور بر ایجاد هنرستان‌های جوار صنعت اشاره کرد و گفت: هدف از این طرح، تربیت نیروی کار ماهر است که به راحتی جذب بازار کار شود چرا که ۱۲.۴ دهم درصد از بیکاری‌ها مربوط به فارغ التحصیلا ن دانشگاهی است و به همین سبب مهارت آموزی کاربردی توسط ایران خودرو و سایر صنایع مهم است.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا